Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi dosare penale pentru contrabanda cu tutun

0 146

Două persoane s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunea de contrabandă cu tutun.

Activităţile specifice desfăşurate ieri de poliţişti pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care deţin, transportă sau comercializează ţigări de provenienţă ucraineană, au dus la constatarea a două fapte de contrabandă, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Astfel o femeie, domiciliată în localitatea Chiuzbaia, este cercetată în cadrul dosarului penal întocmit pe numele ei, după ce poliţiştii din Baia Sprie au depistat în magazinul alimentar pe care în administrează 116 pachete cu ţigări de diferite mărci, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Un alt dosar penal a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 4 Leordina, care au găsit asupra unuit tânăr domiciliat în comuna Bistra mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În ambele cazuri ţigările au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More