Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi investiții în comuna Mica

0 217

Primarul Comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a inaugurat un parc de joacă și un teren sintetic în localitatea Nireș. Urmează inaugurarea unui spațiu de joacă din localitatea Mica, dar și construirea unor astfel de locuri atât în Mănăstirea, cât și în Sânmărghita.

De „Ziua Educației”, 05.10.2018, primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a inaugurat două obiective propuse și anume „Parcul de Joacă pentru copii” și „Terenul multifuncțional cu suprafață sintetică şi nocturnă”, în localitatea Nireș. Țintele acestor investiții sunt copiii Școlii Gimnaziale Nireș, în timpul orelor de educație fizică, dar și tinerii din comuna Mica.

De asemenea, în scurt timp va fi finalizat şi inaugurat spațiul de joacă amenajat în localitatea Mica, iar pentru localitățile Mănăstirea şi Sânmărghita a fost depusă documentația pentru obținerea avizelor în vederea amenajării spațiilor de joacă și a terenului sintetic, a anunțat primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More