Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi reguli pentru bagaje la WizzAir

1 364

Două dintre cele mai cunoscute companii aeriene, WizzAir şi Ryanair, şi-au modificat regulile privind bagajele ce pot fi luate în cabină.

Începând cu data de 1 noiembrie, companiile aeriene WizzAir şi Ryanair şi-au modificat regulamentul privind bagajele celor care le aleg serviciile de transport. Punctul principal se referă la bagajele de mână ce pot fi transportate în cabină, notează ziarul Adevărul.

Clienţii Wizz Air vor avea voie în cabină cu un singur bagaj de mână gratuit, de 40x30x20 cm. Numai pasagerii care au achiziţionat Wizz Priority pot lua în cabină şi o geantă tip troller (55x40x23 cm). Wizz Priority este un serviciu care include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) şi un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar şi îmbarcare prioritară, cu preţuri începând de la 5 euro. Wizz Air a introdus şi un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la 7 euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. cristian spune

    nu este o veste prea buna

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More