Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi spectacole la Dej: Mircea Baniciu și Desperado în concert la Centrul Cultural ARTA

0 666

După spectacolul susținut de trupa Compact B, la Dej, eveniment care a umplut sala de spectacole a Centrului Cultural ARTA și a oferit o experiență încântătoare sutelor de spectatori, Studio MagicStar a programat încă două spectacole în această primăvară pentru publicul iubitor de muzică live din Dej.

Primul eveniment va avea loc joi, 29 martie, de la ora 18:30, fiind vorba despre concertul susținut de Mircea Baniciu, membru fondator al formației Phoenix, un artist îndrăgit la nivel național, al cărui recital se promite a fi unul incendiar.

În deschiderea concertului susținut de Mircea Baniciu, pe scena Centrului Cultural ARTA va susține un recital folkistul clujean Cătălin Condurache.

Tot la Centrul Cultural ARTA Dej va avea loc la finalul lunii aprilie un nou eveniment de excepție, concertul susținut de turpa Desperado.

Organizatorul spectacolelor, Vasile Blăjan, ne-a comunicat că acest al doilea concert va avea loc miercuri, 25 aprilie 2018, când la Centrul Cultural ARTA va avea loc lansarea noului album intitulat ”Bine și așa rău”  al cunoscutei trupe ”Desperado” care va încânta spectatorii atât cu melodiile lor devenite arhicunoscute cât și cu melodii  de pe noul album.

Pe lângă magnifica experiență garantată de către artiștii invitați la cele două concerte, organizatorii promit, la fel ca în cazul concertului Compact B, un adevărat spectacol de lumină culoare și efecte scenice, care să țină în priză publicul permanent pe întreaga durată a celor două evenimente.

Biletele la ambele concerte vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Centrului Cultural Arta și la distribuitorii autorizați, după cum urmează:

  • Biletele pentru recitalul Mircea Baniciu – preț 35 lei
  • Biletele pentru Desperado, preț redus pentru cumpărarea anticipată 35 lei. În ziua spectacolului 40 lei.

Informații și rezervări locuri la tel. 0722.505.385

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More