Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Norica Nicolai și Varujan Vosganian într-o vizită fulger la Dej – FOTO/VIDEO

1 596

Varujan Vosganian Ioan Tecar Aurelian Muresan

Europarlamentarul Norica Nicolai, candidat din partea PNL la alegerile din 25 mai pentru un nou mandat în Parlamentul European, s-a întors luni pentru o scurtă vizită la Dej. De această dată a venit însoțită de fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, la invitația viceprimarului Aurelian Mureșan.

Pentru că i-a plăcut foarte mult sâmbătă la Dej, când a stat de vorbă cu locuitorii orașului într-o plimbare prin cartierul Dealul Florilor, Norica Nicolai s-a hotărât să revină printre dejeni și luni, pentru a se întâlni cu cei din organizația locală a Partidului Național Liberal.

Alături de Norica Nicolai a fost și fostul ministru al economiei Varujan Vosganian, care după întâlnirea cu liberalii dejeni, a făcut o vizită și la fabrica de hârtie igienico-sanitară din Parcul Industrial Dej, condusă de omul de afaceri Ioan Tecar.

Aici, însoțit de viceprimarul Aurelian Mureșan și consilierul județean Marius Mânzat, senatorul Varujan Vosganian a vizitat fabrica de hârtie tissue, a stat de vorbă cu angajații și a urmărit cu interes procesul de producție al hârtiei igienico-sanitară. La final, senatorul s-a declarat încântat de cele văzute în fabrica de la Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. timea spune

    pe domnul manzat numai atunci vine la dej cand este alegeri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More