Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nou în Dej! Carmangeria Moldovan vă așteaptă în noul magazin din Dej – FOTO

0 3.720

Carmangeria Moldovan Sânnicoară a inaugurat miercuri, 21 decembrie, noul său magazin de prezentare din Dej, situat pe strada 1 Mai nr. 27A, lângă policlinica CFR.

O afacere de familie care s-a dezvoltat frumos în ultimii ani, povestea carmangeriei Moldovan a început în 1994, când Ștefan și Cosmin Moldovan, tată și fiu, au înființat în curtea casei din Sânnicoara un atelier de prelucrare a cărnii și produselor din carne, sub numele Cosm-Fan. Acest atelier a fost transformat mai apoi în fabrică, în paralel deschizându-se magazine Cosm-Fan în întreg județul. În anul 2003,  s-a început investiția în propria fermă de vite a familiei, cea de la Mociu, ajungând ca în prezent la ferma familiei Moldovan să fie crescute peste 230 de vaci într-un mediu sănătos, echilibrat și natural.

În 2014, societatea Cosm-Fan a trecut printr-un proces complex de rebranding și și-a schimbat numele în Moldovan-Carmangeria Sânnicoara. Rebrandingul a adus cu el și noul concept de magazin, care include și o zonă de bistro. Astăzi, compania numără 5 magazine Moldovan (patru în Cluj și unul în Dej) și 23 de magazine Cosm-Fan. Acestea din urmă se vor transforma, treptat, în magazine Moldovan.

După succesul avut cu acest nou concept de magazine la Cluj-Napoca, Moldovan – Carmangerie Sânnicoară a ajuns din luna decembrie și la Dej și își așteaptă clienții să le calce pragul, dar și să cumpere cele mai proaspete produse.

Aici, nu doar că aveți posibilitatea de a cumpăra produsele, ci puteți chiar să le și gustați, în interiorul magazinului fiind amenajat un spațiu pentru servirea mesei, iar preparatele și bucatele alese sunt gătite de către bucătarii pricepuți chiar sub privirile clienților. În zona de bistro a magazinului Moldovan puteți mânca oricând ciorbe, gătare, frigărui, mititei, sandwich-uri sau chiar deserturi. De asemenea, mâncarea gata gătită o puteți lua și la pachet pentru a o duce acasă celor dragi.

Printre produsele oferite spre vânzare în magazinul Moldovan de pe strada 1 Mai puteți găsi sortimente de carne de vită argentiniană și sortimente de carne tranșată special T-bone sau antricot. Un alt produs oferit cu cel mai mare drag clienților este carnea de vită maturată, care este obținută în urma unui proces de maturare cu reguli precise și atent respectate, astfel încât carnea să devină cât mai fragedă, suculentă și aromată.

Pe lângă specialitățile din carne de vită, în magazinul Moldovan din Dej găsiți și peste 120 de sortimente de cârnați, salamuri, afumături, șuncă, cremwurști, specialități, mititei, tocături marinate și cărnuri proaspăt tranșate.

Așadar, dacă doriți să aveți o masă îmbelșugată de sărbători, dar nu numai, haideți în noul magazin Moldovan – Carmangerie, unde vă așteaptă zilnic cele mai proaspete produse din carne la prețuri de producător.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More