Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nou-născut găsit decedat în zona Pata Rât

0 209

Cadavru descoperit mort Dej (15)

Poliţiştii investighează împrejurările în care un făt de sex masculin a fost găsit decedat în zona rampei de gunoi din Pata Rât, judeţul Cluj.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, Poliţia a fost sesizată de către conducătorul unei autospeciale pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer cu privire la faptul că, în timp ce deversa resturile menajere în rampa de gunoi din zona Pata Rât, a fost anunţat de o persoană care colecta deşeuri că printre acestea se află şi un făt decedat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, însoţită de medic legist din cadrul I.M.L.Cluj, care au efectuat cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

În urma efectuării necropsiei nu s-au constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza şi felul morţii putând fi precizate după efectuarea examinărilor complementare necesare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care a survenit decesul noului născut, sub coordonare procurorului criminalist.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More