Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nou!!! Primul detailing auto din Dej (P)

0 1.104

Urgent Car Wash este prima societate profesională din zonă pentru efectuarea  lucrărilor de curățat tapițerie auto la o calitate net superioară.

Detailing-ul auto reprezintă o curățare extrem de minuţioasă, lustruire şi ceruire a unui automobil, atât în interiorul cât şi în afara acestuia, pentru a produce un nivel al  calităţii în detaliu. În afară de îmbunătăţirea aspectului, detailing-ul ajută pentru a păstra valoarea de revânzare a unei mașini.

Detailing exterior – implică  curăţarea şi aducerea unei străluciri vopselei mașinii, cromului, geamurilor, roţilor, şi anvelopelor. Urgent Car Wash  utilizează diferite produse pentru a face acest lucru, ceară, paste abrazive, şi o varietate de aplicatoare şi lavete speciale.

Cele trei componente principale în cosmetizarea mașinii la exterior sunt de curăţare, lustruire şi protejare.

Curăţarea se referă la îndepărtarea tuturor particulelor străine de suprafaţă de la exterior prin utilizarea în spălare şi claying. Argila ajută pentru a curăţa  murdăria, contaminarea din interiorul lacului, care nu pot fi eliminate prin spălare.

Contaminarea lacului poate veni de la emanații industriale, particulele de aer, particulele de murdărie, gudron, şi excrementele de animale.

Corectarea se referă la utilizarea unei paste abrazive folosită cu mâna sau cu o maşină şi tampoane specifice lustruirii, care elimină un strat fin din lac a unui vehicul, pentru a elimina zgârieturile fine și așa-numitele pânze de păianjen de pe o suprafață vopsită, produse din spălarea necorespunzătoare sau uscarea tehnică.

Auto-Detailing_closeup

Protejarea presupune aplicarea unui material de protecţie (în formă lichidă sau de pastă), care împiedică materiile străine să adere la suprafaţa  vehiculului, inclusiv apa,  petele de musculițe, gudron şi murdărie. Ceara şi sigilanții oferă această barieră împotriva elementelor.

Detailing interior – presupune curățarea compartimentului pentru pasageri din mașină. Este un proces complex de curățare și revitalizare a autoturismului și  cuprinde mai multe etape, ce au ca rezultat final schimbarea radicală a aspectului și igienizarea habitaclului.

auto-interior-cleaning1

Acest proces începe cu aspirarea autovehiculului, urmărindu-se extragerea impurităților și a prafului din mochetă și tapițerie, cu ajutorul aspiratoarelor de înaltă performanță. Tot în această etapă, va fi folosit aerul cu înaltă presiune în locurile greu accesibile (gurile de ventilație, cusăturile, îmbinările) și îndepărtarea murdăriei și a petelor existente la nivelul materialelor textile.

Urgent Car Wash deține un spațiu special amenajat pentru detailing auto , cu aparatură profesională și cu un personal calificat în acest domeniu.

Despre farurile din plastic / Polish faruri

Cele mai multe mașini și o mulțime de camioane de azi sunt fabricate cu faruri asamblate, ce folosesc becuri de cuarţ-halogen conectate în spatele unui reflector mare de plastic. Suprafaţa exterioară a acestor faruri asamblate este din plastic policarbonat turnat.

Plasticul este mult mai ușor decât sticla și mult mai rezistent la pietriș şi crăpături. Cu toate acestea, după câţiva ani de expunere la lumina soarelui şi substanţe chimice atmosferice, policarbonatul are tendința de a se tulbura. Lentilele neglijate pot dezvolta o reţea de fisuri fine, care trebuie fixate.

Suprafața zgâriată și opacă a farurilor pune în pericol siguranța dumneavoastră, aceste faruri orbesc conducătorii ce vin din sens opus și intensitatea luminii scade.

polish-pentru-faruri-auto

Nebulozitatea începe de la exteriorul suprafeței farurilor și se extinde spre interior. Acest prejudiciu se poate observa după câțiva ani de când a fost cumpărată mașina nouă. Aceste defecte sunt foarte comune și pot fi remediate.

Aplicarea de polish auto la nivelul farurilor permite restaurarea suprafeței exterioare și a proprietăților optice ale farurilor plastice de dispersie a luminii.

polish faruri auto

Pe lângă detailing  auto interior și exterior societatea noastră efectuează și lucrări de recondiționare faruri, precum și aplicarea foliei protectoare pentru ele.

Suntem o companie care pune accent pe calitate, astfel ca societate unică din Dej, Urgent Car Wash oferă garanție asupra lucrărilor efectuate. Mai mult de atât, după finalizarea lucrării clientul are posibilitatea de a ne oferi un calificativ în funcție de satisfacția așteptărilor, încercând astfel o îmbunătățire permanentă a calității serviciilor oferite către clienți.

Pentru informații și programări sunați la: 0755.967.155

Str. 1 Mai, 184, Dej, info@savagroup.ro

Luni-Vineri

8:00-16:00

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More