Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noul an școlar a început și la Bistrița – FOTO

0 43

Peste 170 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au acţionat pentru menţinerea ordinii publice cu ocazia deschiderii anului şcolar preuniversitar.

Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă, a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru un început de an şcolar în siguranţă. În acest sens, luni, 14 septembrie, 174 de poliţişti au fost alături de elevi, părinţi şi cadre didactice, cu ocazia deschiderii unui nou an de învăţământ.

Cei 153 de poliţişti de ordine publică, 10 de la poliţia rutieră, unul de la prevenire şi 10 poliţişti de la alte structuri au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona a 116 şcoli şi 27 de licee.

Poliţiştii au fost prezenţi la festivităţile care au marcat începutul anului şcolar şi au prezentat mesajul conducerii Poliţiei Române. Totodată, s-a acţionat pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Echipajele de poliţie rutieră au fluidizat traficul rutier, în zona adiacentă unităţilor şcolare, în intervalele orare în care s-a efectuat intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

POLIŢIA ROMÂNĂ UREAZĂ TUTUROR ELEVILOR MULT SUCCES ŞI NUMAI REALIZĂRI ÎN NOUL AN ŞCOLAR!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.997264193669681.1073742052.467241263338646&type=3

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More