Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noul primar al Zalăului a oferit cadouri conducerii Primăriei la început de mandat

0 71

Ionel Ciunt, noul primar al Zalăului, și-a început mandatul cu un cadou inedit, el oferind conducerii instituției, adică inclusiv lui, viitorului administrator public și celor doi viceprimari câte o pereche de cizme și o salopetă nou-nouță achiziționate din banii săi.

Pentru că postul de administrator public nu este încă ocupat, Ionel Ciunt le-a dat câte o salopetă și o pereche de cizme viceprimarilor Teodor Bălăjel și Fazakas Nicolae, miercuri, la finalul unei conferințe de presă în care a prezentat principalele proiecte incluse în strategia de dezvoltare a Zalăului pe termen lung, alături de prioritățile pe termen scurt.

Ionel Ciunt își ține astfel promisiunea pe care a făcut-o atunci când a demisionat din postul de prefect pentru a candida la alegerile locale, moment în care a precizat că dacă va fi ales primar, primul lucru pe care îl va face va fi să le dea cadou celor din conducerea instituției cizme și salopete, pentru că își dorește ca aceștia, alături de el, să stea mai mult pe teren decât în birou.

„Am promis, când am demisionat din funcția de prefect, că prima achiziție la primărie o să fie cizme și salopete. Astăzi o să le fac cadou colegilor mei. Mi-am cumpărat și mie și salopete și cizme și pentru ei și încă una de rezervă, pentru administratorul public, când va fi în funcție. Le fac cadou, sunt pe bani proprii și sper să le folosim cât mai mult, mai ales la începutul mandatului, înțelegând prin asta că spre sfârșit se rezolvă o bună parte din probleme și nu mai e nevoie să fim prezenți chiar toată ziua pe șantier”, a precizat primarul Zalăului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More