Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nu a oprit la STOP, a lovit o mașină și s-a oprit într-un gard

0 73

ACCIDENT-BUNESTI-20

Ieri după-amiază, în intersectia str. Octavian Goga-Tebei din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.

În fapt, un bărbat de 39 ani din municipiul Cluj-Napoca, a condus autoturismul pe str. Ţebei, dinspre str. Milcov, iar la intersecţia cu str. Octavian Goga, având de respectat indicatorul rutier Oprire, ar fi pătruns in intersecţie pe direcţia înainte şi nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus pe str. Octavian Goga de un bărbat de 41 ani din municipiul Cluj-Napoca, intrând în impact cu acesta.

În urma impactului autoturismul care circula pe str. Octavian Goga a fost proiectat în gardul de beton al unui imobil din apropiere.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor doi conducători auto şi a unui bărbat de 67 ani, pasager în autoturismul care circula pe str. Octavian Goga.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More