Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nuntă cu probleme la Cireșoaia. Mirele și zeci de nuntași au ajuns la spital

0 54

urgente_spital_02271800

Aproximativ 40 de persoane care au participat în noaptea de sâmbătă spre duminică la o nuntă în satul Cireşoaia, inclusiv mirele, au fost transportate la spitale din Beclean, Bistriţa şi Târgu Mureş după ce au făcut toxiinfecţie alimentară.

Nuntașii n-au apucat să treacă decât de aperitiv. Dintre cei 350 de nuntași, 40 s-au simțit foarte rău, chiar și mirele, dar și o parte dintre angajații de la bucătărie, care probabil au gustat și ei din aperitive.

„A fost o nuntă cu 350 de persoane toate de etnie maghiară. De la aperitive li s-a făcut rău la circa 40 dintre nuntaşi, inclusiv mirelui. Se pare că inclusiv cei care au pregătit aperitivele şi probabil au gustat din ele s-au simţit rău. Unii s-au dus la spital, alţii s-au dus acasă să se trateze. Mirele a ajuns şi el la spital, dar nu s-a internat”, a declarat Cornel Săsărman, viceprimarul. comunei Braniștea din care face parte satul Cireșoaia

Se pare că aperitivul era alterat, iar unii nuntași s-au simțit rău și după ce au servit supa din meniul de la nuntă. Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat şi cine e vinovat de cele petrecute.

Conform directorului Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, dr. Anca Andriţoiu, 12 persoane au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Beclean, 20 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, iar două au fost trimise la clinici din Târgu Mureş. Câțiva dintre nuntași, care au avut stări de greață, diaree și vărsături, au ajuns și la spitalul din Dej.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More