Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nunțile de aur și de argint, sărbătorite la Mica – FOTO

0 85

În plină pandemie și într-o perioadă în care restricțiile întristează toată comunitatea, autoritățile locale din comuna clujeană Mica au găsit prilejul să ofere câteva momente de bucurie unor membri ai comunității. Astfel, cuplurile din comună care în acest an au sărbătorit 25 sau 50 de ani de la căsătorie, au fost felicitate și premiate de primarul comunei într-o ceremonie găzduită la biserică.

”Chiar dacă în această perioadă trecem prin momente destul de grele pentru fiecare dintre noi, privind această pandemie care s-a abătut asupra întregii lumi, Primăria Comunei Mica, împreună cu Consiliul local, continuă tradiția acestui eveniment de suflet, organizat pentru prima dată în 2016, prin premierea cuplurilor care au împlinit 25, respectiv 50 ani de căsătorie”, transmite primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Acesta a invitat cuplurile care au împlinit 25 sau 50 de ani de căsătorie la biserică, unde sărbătoriții au fost felicitați.

”Fiecare dintre dumneavoastră ați demonstrat că sunteți un model de viață pentru noi, un exemplu de urmat pentru comunitatea noastră. Mă bucur că am reușit ca și în acest an să vă arătăm recunoștința noastră, chiar dacă într-un mod diferit, față de ceilalți ani, dar într-un loc pe care știu că îl iubim cu toții. Mulțumesc preoților din localitățile Mica și Sânmărghita, Raul Glodean și Dorin Chiția, consilierilor locali și tuturor celor care cu un gând bun au fost alături de noi. Multă sănătate, bucurii și liniște sufletească vă doresc, dragii mei!”, mai spune Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More