Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O bătea, o ameninţa, iar apoi îşi viola propria fiica

0 58

violator-abuz sexual-minora

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, a inculpatului TODOVAN FRANCISC (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul Todovan Francisc, zis „Piţiguş”, în perioada lunilor martie-noiembrie 2013, a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale, prin violenţă şi ameninţări, cu partea vătămată T.C.A. – fiica sa minoră în vârstă de 13 ani.

Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Todovan Francisc, pentru perioada 22.11.2013 – 20.12.2013.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More