Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

”O cafea fără zahăr”, acțiune a Rotary Club Dej de Ziua Mondială a Diabetului

0 69

Rotary Club Dej organizează și desfășoară sâmbătă, 14 noiembrie, în Piața Bobâlna din municipiu, o acțiune de sensibilizare a cetățenilor din Dej cu privire la prevenirea diabetului.

Acțiunea ”O cafea fără zahăr”, desfășurată de Rotary Club Dej, se va realiza în Piaţa Bobâlna la cofetăria ”Bueno” începând cu ora 9,00, având ca scop distribuirea de fly-ere şi material informativ referitor la prevenirea diabetului. De altfel, raliată campaniei anti-diabet în perioada 14-21 noiembrie, cofetăria „Bueno” va servi clienţilor săi, cafeaua fără zahăr.

Data desfășurării acestei campanii nu este aleasă întâmplător, mâine fiind Ziua Mondială a Diabetului, celebrată în fiecare an pe 14 noiembrie.

Acțiunea Rotary Dej se desfășoară în paralel cu alte activități desfășurate de 23 de Cluburi Rotary din 17 judeţe şi Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice (SRDNBM), care luptă împreună împotriva diabetului zaharat şi a complicaţiilor provocate de această afecţiune, încurajând populaţia să adopte un stil de viaţă activ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More