Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O căruţă a fost lovită de tren

0 137

TREN

Ieri dimineaţă, la ora 09.10 poliţiştii de transporturi din Vişeu de Jos au fost sesizaţi despre faptul că un tren a lovit o căruţă la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza comunei Leordina.

În urma deplasării la faţa locului s-a constatat faptul că, la trecerea la nivel cu calea ferată a D.C. Zăvoi, de pe raza localităţii Leordina, semnalizată corespunzător, locomotiva care tracta trenul Regio 4650, pe relaţia CF Sighetu Marmaţiei – Vişeu de Jos, a lovit o căruţă. Atelajul hipo tractat de un cal, era condus de un bărbat în vârstă de 77 de ani care nu a oprit la indicatorul ’’Stop’’, trecere la nivel cu cale ferată fără bariere.

În urma coliziunii atelajul a fost proiectat în gardul unui imobil iar căruţaşul a fost rănit şi transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale. Trenul a plecat din linie cu o întârziere de 10 minute.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More