Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O casă în care locuiau șase frați și mama lor s-a făcut scrum în urma unui incendiu – FOTO/VIDEO

0 41

Un incendiu devastator a cuprins noaptea trecută o gospodărie din localitatea clujeană Florești, șase frați și mama lor scăpând la limită din calea flăcărilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, incendiul a izbucnit cu puțin timp după miezul nopții la un atelier auto de pe strada Avram Iancu din Florești. Peste 7 ore s-au luptat pompierii clujeni cu flăcările, care au cuprins atât anexele gospodăriei cât și casa în care locuiau femeia cu cei șase copii ai ei.

După o noapte întreagă de luptă cu flăcările, din casa clujenilor nu a mai rămas aproape nimic, oamenii rămânând doar cu hainele de pe ei.

Oameni inimoși care locuiesc în Florești, dar și alți clujeni cu suflet au pornit o campanie de ajutorare a familiei afectată de acest incendiu devastator. În doar câteva ore zeci de persoane au sărit în ajutorul familiei năpăstuite, donând articole de îmbrăcăminte, obiecte sanitare, materiale de construcții, gresie, faianță sau parchet pentru refacerea casei, dar și piese de mobilier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More