Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O casă mistuită de foc, o a doua cu acoperișul făcut scrum – FOTO/VIDEO

0 530

Un incendiu violent a cuprins o casă de pe raza unei localități bistrițene. Focul s-a extins și la o doua casă. Exista pericolul ca o treia locație să fie pusă în pericol.

ISU Bistrița-Năsăud anunță că un incendiu violent a cuprins o casă din localitatea Bața, județul Bistrița-Năsăud. Focul s-a extins și la o a doua casă și a ars o parte din acoperiș. Exista pericolul ca focul să cuprindă și o a treia locuință. Din fericire nu s-au anunțat victime.

„Incendiul a distrus prima casă care avea un singur nivel pe o suprafață de aproximativ 70 mp, iar la ce-a de-a doua casă, care era în construcție și era cu două etaje a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Incendiul este localizat și se lucrează pentru stingerea și lichidarea acestuia” au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

În prima casă se pare că locuiesc opt persoane, însă din fericire nimeni nu se afla acasă, toată lumea fiind plecată la muncă. La izbucnirea incendiului oamenii din împrejurimi au încercat să stingă focul până la venirea echipajelor de pompieri. De asemenea persoanele din zonă au declarat că au făcut nenumărate sesizări pentru ca strada să fie dotată cu hidranți căci anul trecut, în aceeași zonă, a ars o altă casă.

La fața locului s-au prezentat echipaje de pompieri din Beclean și din Bistrița, dar și un echipaj SMURD, însă nimeni nu a necesitat prim ajutor, pagubele fiind doar materiale. În a doua casă, aflată în construcție, nu se afla nimeni, proprietarii fiind plecați la muncă în străinătate.

Cauza incendiului pare a fi o afumătoare, au încheiat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More