Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O clujeancă a câștigat aurul la Campionatul European de Karate WUKF – FOTO

3 53

eva kerekes Campionatul European de Karate

Sportiva Eva Kerekeș, legitimată la clubul Politehnica Cluj-Napoca, a cucerit aurul la Campionatul European de Karate WUKF de la Verona, la kumite shobu ippon.

Românca a cucerit prima dintre cele trei medalii de aur pentru România din acest concurs, la categoria veterani, kumite shobu ippon, în concursul open. ”Practic această disciplină de 27 de ani. Karate este un mod de a trăi pentru mine. În afară de participantă la concursuri, eu sunt și antrenoare și arbitru. Pregătesc o grupă de copii la clubul sportiv Politehnica Cluj-Napoca. Pe de altă parte, în calitate de referent sportiv, eu mă ocup cu șase discipline la clubul nostru”, a declarat Eva Kerekeș pentru Agerpres.

Toți cei trei sportivi români care au intrat în concurs în prima zi a întrecerilor pe tatami au cucerit titlurile de campioni continentali la veterani: Eva Kerekeș (Politehnica Cluj-Napoca) la kumite shobu ippon, concursul open, Florin Ioniță (Clubul Sportiv de Karate Sakura Onești) la kumite shobu sanbon veterani D (41-45 de ani) și Florin Curileac (CSM Satu Mare) la kumite shobu sanbon veterani A (35-40 de ani).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More