Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O delegație a Camerei de Agricultură din Polonia, în vizită la Beclean

0 68

Becleanul va primi, în perioada 19 — 22 mai 2016, vizita unei delegații formată din 8 persoane, reprezentanți ai Camerei de Agricultură din Polonia.

Delegația poloneză, ce va fi condusă de către domnul Jan Marek Lenczowski, președintele regiunii Myslenice, sosește la Beclean în vederea realizării unui schimb de experiență și a inițierii unei colaborări în domeniul agricol între cele două părți.

Programul vizitei oaspeților polonezi va include întâlniri cu reprezentanții administrației publice locale beclenare, discuții cu membrii G.A.L. Ținutul Haiducilor și inițierea unor legături cu societăți comerciale din domeniul agriculturii și industriei alimentare locale din zona Becleanului, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Beclean.

Scopul principal al acestei vizite și a programului delegației poloneze este acela de a facilita intensificarea relațiilor comerciale româno — poloneze, împărtășirea de exemple de bună practică, identificarea împreună a soluțiilor specifice la probleme specifice în vederea dezvoltării locale durabile, precum și găsirea oportunităților de parteneriate economice și comerciale în domeniul agriculturii și a activităților conexe.

În mod special se dorește realizarea unei cooperări transfrontaliere durabile între regiunea Malopolska și zona orașului Beclean, prin intermediul Grupului de Acțiune Locală Ținutul Haiducilor, ce are centrul în orașul Beclean și G.A.L-uri ce funcționează în amintita regiune poloneză.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More