Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O echipă RTL Germania va face un documentar la Dej despre adăpostul de câini

0 63

caini anima pro terra

Adăpostul de câini de la Dej a intrat în atenția televiziunii germane RTL, care va trimite o echipă la Dej pentru a realiza un documentar despre adăpostul administrat excelent de Anima Pro Terra.

Recentele adopții internaționale realizate de către Anima Pro Terra prin trimiterea unui mare număr de câini la familii din Germania nu au rămas fără ecou.

Astfel, în 13 martie la Dej va fi prezentă o echipă a televiziunii RTL însoțită de vedeta internațională Joey Kelly, de la celebra formație The Kelly Family.

joey-kelly-web

Tot în 13 martie, Frauke Berner, CEO al companiei Cellagon, cea care contribuie în acest moment cu 3 tone de hrană uscată Meradog și o tonă hrană umedă la fiecare 3 luni pentru adăpostul din Dej, va avea o întâlnire cu primarul Costan Morar.

Joey Kelly vrea să fie ”nașul” Anima Pro Terra, iar prin prezența la Dej vrea să susțină adopțiile de câini și adopțiile internaționale. Vedeta va susține, alături de ceilalți oaspeți din Germania, și o conferință de presă la Dej, pentru ca apoi să ofere o sesiune de autografe pentru dejeni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More