Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O elevă din Dej a luat locul I la un concurs interjudețean de matematică

5 67

Dariana Roman

În perioada 21-23 martie, la Oradea, a avut loc concursul interjudețean de matematică și informatică ”Grigore Moisil”, la care au participat cei mai buni elevi la aceste discipline din județele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Satu Mare şi Sălaj.

Premiul I la concursul de la Oradea a fost câștigat de o elevă din Dej, Dariana Roman, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”. La acest concurs au participat 22 de elevi din clasele V-XII din județul Cluj, aceștia cucerind în total patru premii I, două premii II, trei premii III, patru menţiuni şi patru menţiuni speciale.

„Sunt foarte mândră de ea, am simţit o bucurie extraordinară când am aflat că a obţinut premiul I. Nu e neapărat vorba că învaţă foarte, foarte mult, dar îi place ceea ce face, îi place matematica şi informatica şi se pregăteşte mereu înaintea fiecărui concurs. Chiar ea spune că vrea să fie o matematiciană de succes. Are o mulţume de premii câştigate, o mulţime de diplome şi medalii”, a declarat pentru Someşeanul.ro Ramona Roman, mama Darianei.

Un alt elev din Dej, tot de la CNAMD, Tudor Andrei Bote a obţinut locul III la clasa a V-a.

În aceeași perioadă s-a desfășurat la Sibiu concursul interjudețean ”Gheorghe Lazăr”, județul Cluj fiind reprezentat de 13 elevi din clasele VII-XII. Aceștia s-au întors de la Sibiu cu două premii I, două premii III, trei menţiuni şi patru menţiuni speciale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Sorin Borodi spune

    Felicitari si la cat mai multe premii!

  2. dragan paul spune

    Felicitari Dariana !

  3. Ionela Leu spune

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More