Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O fabrică de lângă Dej face angajări. Vezi despre ce e vorba

1 2.258

someseanul-primaria_dej_02

Compania DeLonghi continua procesul de selectie in vederea angajarii personelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Ca urmare a extinderii activitatii, compania organizeaza recrutari de personal pentru ocuparea a aproximativ 100 de posturi de operator linie.

Interviurile vor avea loc in data de 12 ianuarie 2015, intre orele 08:30-17:00, in Sala Mare a Primariei municipiului Dej.

Candidatii sunt rugati sa aiba asupra lor o cerere de angajare/cv, precum si un act de identitate.

„Intotdeauna am sustinut si voi sprijini investitorii de buna credinta care doresc sa investeasca si sa ofere locuri de munca pentru dejeni.  Ma bucur ca exista agenti economici care isi indreapta atentia spre forta de munca existenta in municipiul nostru. Este a doua sesiune de selectie de personal pe care Compania DeLonghi o desfasoara in cadrul primariei si sunt convins ca si de aceasta data persoanele interesate se vor prezenta intr-un numar mare.

Este un inceput de an bun si imi doresc ca si alte firme sa investeasca si sa se dezvolte in zona noastra, iar eu in calitate de primar voi sustine orice demers de acest gen”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Mihart Razvan spune

    O fabrica de langa dej ? serios ? Fac aproape 40 de minute pana in Jucu la fabrica si tu zici ca langa dej ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More