Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O familie din Guga a beneficiat de ajutoare în urma unei campanii de reciclare

0 29

reciclare_elevi_replicahd_ro_16969500

În perioada 9-28 februarie, organizația Tineretul Social Democrat Cășeiu, cu sprijinul deputatului Cornel Itu, a organizat o campanie de reciclare a hârtiei și pet-urilor în școlile din municipiul Dej și comuna Cășeiu. Obiectivul acestei campanii a fost de a ajuta o familie cu situație materială precară din această comună.

Inițiativa a fost un real succes, iar tinerii au folosit banii obținuți în urma vânzării materialelor reciclabile pentru a pregăti pachete cu alimente, produse de îngrijire și produse de curățenie pentru o familie cu 3 copii din Guga. Pachetele au fost duse duminică, 8 Martie, la locuința acestora, de către câțiva tineri din cadrul TSD.

Mama celor trei fetițe a transmis un mesaj de mulțumire organizației și domnului deputat Cornel Itu:

“Suntem recunoscătoare tuturor celor care s-au gândit să ne facă o bucurie cu ocazia zilei de 8 Martie. Domnul deputat a ajutat mereu pe cei aflați la nevoie. Sperăm că atunci când vom avea posibilitatea, să ajutăm la rândul nostru alți copii nevoiași.”

Organizația TSD și-a propus să continue această inițiativă datorită impactului pozitiv atât în ceea ce privește importanța reciclării selective cât și a sprijinului financiar pentru familii nevoiașe din comuna lor, se arată în comunicatul de presă semnat de Marinela Gujan, președinte TSD Cășeiu.

loading...

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More