Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O familie din Mintiu Gherlii are casă nouă, cu ajutorul aviatorilor americani – FOTO/VIDEO

0 90

casa mintiu gherlii

Asociația ”Oastea Domnului” Gherla, cu sprijinul aviatorilor americani de la baza din Câmpia Turzii, au ridicat în doar 36 de zile o casă nouă pentru o familie necăjită din Mintiu Gherlii.

Familia lui Ioan Rus trăia până în urmă cu o lună de zile într-o cocioabă aproape de a se dărâma, însă începând de acum se poate bucura de o casă adevărată.

Cu sprijinul celor de la Asociația ”Oastea Domnului” Gherla, Fundația Dorcas, Sinai Iclod, Primăria Mintiu Gherlii și cu ajutorul aviatorilor americani, Ioan Rus, soția acestuia și nepoata de 13 ani pot să uite de vechea cocioabă din lemn cu acoperișul plin de găuri, prin care la fiecare ploaie se inunda locuința.

Pentru a se realiza acest proiect, președintele asociației gherlene, Silvestru Gherman, a demarat în mediul online o campanie de strângere de fonduri, sub denumirea ”Pune și tu o cărămidă”, acțiunea umanitară bucurându-se de un real succes.

Astfel, după terminarea campaniei și a construcției, joi la prânz familia lui Ioan Rus s-a putut muta în casa nouă.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.941932519202849.1073741989.467241263338646&type=1

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More