Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O fată de 15 ani s-a sinucis. O decepție în dragoste a determinat-o să-și ia viața

0 3.750

La doar 15 ani, o tânără din Telciu, elevă în clasa a IX-a C la Liceul Sanitar din Bistrița, și-a pus capăt zilelor, după ce a înghițit mai multe medicamente.

Amalia era jucătoare și în echipa de handbal a școlii și era îndrăgită și apreciată, atât de profesori, cât și de colegii de școală.

Din câte se pare, adolescenta ar fi suferit o decepție în dragoste, motiv pentru care a ales să se sinucidă. Potrivit Mesager24.ro, Amalia ar fi înghițit un pumn de pastile în baie, fiind găsită de către părinți cu minute bune după ce a devenit inconștientă. Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut-o salva, fiind nevoiți să constate decesul.

Profesorul de sport George Ceuca a scris pe Facebook: ”Este greu să vorbim despre o astfel de pierdere a unei jucătoare de mare valoare a echipei noastre de handbal. Sper că va găsi pacea în cer. Fie ca amintirile cele mai frumoase despre ea să rămână în sufletele noastre mereu. Drum lin spre stele, Ami!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More