Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie blocată în traficul din Baia Mare a sunat la 112. A întârziat să-și ia copilul de la grădiniță

0 352

În timp ce alții pierd minute prețioase pentru a prinde o legătură la 112 pentru rezolvarea unor cazuri urgente, o femeie din Baia Mare a sunat la numărul unic de urgență, pentru că întârzia să-și scoată copilul de la grădiniță, blocatăă fiind în traficul din oraș.

Nemulţumită de faptul că oraşul este foarte aglomerat şi semafoarele nesincronizate, femeia a sunat la 112. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene Maramureş, Anca Pop, a declarat pentru News.ro că apelul a fost dat în jurul orei 16:00, iar femeia a sunat să anunţe că sunt blocaje în trafic. 

„Au fost anunţate echipajele Poliţiei Locale şi Poliţiei Rutiere din municipiu”, a precizat reprezentanta IPJ Maramureş.  

Femeia care a recurs la acest gest a povestit întâmplarea şi pe o reţea socială. 

„Cum se poate rezolva aglomeraţia zilnică, dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns să fim sunaţi de educatori că copilul meu a rămas ultimul…eu fiind blocată în circulaţie. Ies de la servici la ora 16 şi ajung să iau copilul după 40 de minute petrecute în trafic… pe distanţă de la Piaţa Mare la gară…Am sunat la poliţia locală care mi-a zis că ei nu pot face nimic, după am sunat la 112 să pot vorbi cu cineva de la poliţia rutieră (deoarece la nr de pe site nu răspunde nimeni)… mi s-a spus că ei eu la dispoziţie 2 echipaje şi vor vedea colegii dacă chiar este necesar să intervină în dirijarea circulaţiei…evident nu era necesar pt că nu a fost nimeni de la ei pt a decongestionă circulaţia… Ambele instituţii mi-au spus să fac reclamaţie la primărie pt că de cei din primărie depinde totul…” a scris femeia, conform jurnaliştilor locali de la actualmm.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More