Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie care culegea ciuperci dintr-o pădure, împușcată de un vânător. IPJ infirmă că ar fi împușcată

0 218

Incident grav într-o pădure din localitatea maramureșeană Remeți, unde o femeie de etnie romă, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost împușcată de un vânător.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 29 aprilie, informează Jurnalmm.ro, care precizează că femeia se afla în zonă, alături de mai mulți riverani, împreună cu care culegeau ciuperci.

În aceeași zonă se aflau și câțiva vânători, însoțiți de câini de vânătoare, patrupedele fiind deranjate de câinele care însoțea femeia aflată la cules de ciuperci. Din câte se pare, între cele două părți ar fi izbucnit un conflict, responsabilul fondului de vânătoare cerându-i femeii să părăsească zona cu câinele ei, pentru că acesta îi deranjează pe ceilalți câini.

Conform sursei citate, femeia nu a luat în seamă avertizările vânătorilor, refuzând să plece, fiind ulterior împușcată în picior de unul dintre vânători.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale femeii, însă aceasta a fost rănită ușor, nefiind nevoie de transportul victimei la spital.

Cazul a intrat în vederile polițiștilor maramureșeni, care au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Vânătorul ar putea fi cercetat penal pentru vătămare corporală.

Punctul de vedere al IPJ Maramureş:

Referitor la articolele apărute în mass media care au relatat că o femeie în vârstă de 53 de ani din Remeţi pe Someş ar fi fost împuşcată de un vânător, vă precizăm că poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-ar fi comis fapta. În cadrul verificărilor efectuate azi, 03 mai, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au prezentat-o pe femeie medicului legist care a constatat că leziunea, provocată în perioada 26 – 27 mai a.c., nu are caracter de plagă făcută de glonţ sau alice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More