Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie cu probleme psihice și-a dat foc grajdului

0 90

incendiuTrasnet

Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă ale pompierilor militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa au intervenit ieri la un incendiu izbucnit în localitatea Lunca, din comuna bistrițeană Șieuț.

În urma recunoaşterii, comandantul intervenţiei a constatat că grajdul era cuprins în totalitate de flăcări, neexistând indicii că ar fi persoane sau animale rămase în obiectivul afectat de incendiu.

În sprijinul pompierilor militari au intervenit membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Şieuţ. Intervenţia a durat mai bine de 3 ore, interval în care au fost lichidate toate focarele şi a fost împiedicată extinderea flăcărilor la o casă de locuit, construită din lemn, aflată la mică distanţă faţă de locul izbucnirii incendiului. Au ars grajdul din lemn pe o suprafaţă de peste 150 mp, în proporţie de aproximativ 80 % şi cca. 5 tone de fân.

„Incendiul a fost generat intenţionat de către V.P, 53 de ani, prin utilizarea unor chibrituri pentru a aprinde fânul depozitat în grajdul respectiv. Femeia, cunoscută cu antecedente medicale (boli psihice), a fost preluată de un echipaj medical aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa”, se arată într-un comunicat al ISU B-N.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More