Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie din Dej s-a „jucat” în locomotiva unui tren VIDEO

0 519

tren gara

Un mecanic de locomotivă a flirtat la locul de muncă, în timp ce transporta 200 de persoane la Cluj Napoca

Potrivit martorilor, flirtul s-a petrecut în cabina locomotivei trenului 4095 care venea din Baia-Mare si se indrepta spre Cluj-Napoca. Un pasager a surprins momentul tandru dintre cei doi.

„Eu m-am urcat la Gherla şi am văzut-o pe domnişoară în cabina locomotivei, lângă mecanic. Ba îl giugiulea, ba fumau. La un moment dat, s-a descălţat de tocurile de 20 de centimetri şi, în timp ce trenul mergea, s-a lipit de scaunul mecanicului, se freca de el, efectiv. Nu am nimic împotriva iubirii, dar, totuşi, mecanicul a fost responsabil pentru vieţile călătorilor, inclusiv a mea”, a relatat, pentru ZIUA de CLUJ, un pasager care a şi filmat scena.
Protagoniştii filmului sunt un mecanic din depoul de la Jibou şi o ingineră de exploatare de la Dej. „De la noi nu era mecanicul, iar domnişoara cred că e o ingineră de exploatare de la Dej”, au menţionat sursele citate.
Potrivit fişei postului, mecanicii de locomotivă pot permite accesul în cabina locomotivei doar personalului autorizat. Pentru călători, accesul în locomotiva trenului este interzis.
„În fişa postului atribuţiile mecanicilor sunt clare. În cabina locomotivei este permis accesul personalului cu drept de control, personalului de la infrastructură, care vine să verifice liniile – mai ales pe timp de vară, pentru că se curbează din cauza căldurii şi personalului cu drept de instruire. Pentru pasageri, accesul în cabina automotorului este interzis”, a explicat, pentru aceeaşi sursă, Dan Pintea, reprezentantul Sindicatului Mecanicilor de Locomotivă Cluj.
La rândul lor, oficialii din Regionala CFR Călători Cluj au arătat că situaţia urmează să fie evaluată la Bucureşti.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More