Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie a fost găsită carbonizată într-o garsonieră, în urma unui incendiu

0 38

Noaptea trecută a fost una agitată pentru pompierii sigheteni, care au avut de intervenit la două incendii izbucnite la locuințe particulare din oraș.

Primul incendiu a fost sesizat în jurul orei 1 noaptea, pompierii deplasându-se pe strada Câmpul Negru, unde au lichidat în scurt timp un incendiu izbucnit la o casă.

O oră mai târziu, pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină pe strada Popa Lupu, la un bloc de locuințe, unde s-a semnalat un incendiu într-o garsonieră.

Două autospeciale de pompieri au acționat pentru stingerea flăcărilor, după lichidarea incendiului în garsonieră fiind găsit trupul carbonizat al unei femei de 60 de ani, proprietara locuinței.

Flăcările au mistuit totul în cale, atât obiectele electrocasnice, cât și piesele de mobilier.

Dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu pe strada Popa Lupu din municipiul Sighetu Marmației. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Detașamentului Sighet cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul S.M.U.R.D.

După lichidarea incendiului, în locuință a fost găsită decedată proprietara în vârstă de 61 de ani, care locuia singură. Flăcările au mai distrus diverse obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, documente și circa 20 de metri liniari de instalație electrică. Cel mai probabil, focul a pornit de la o tigaie uitată pe foc”, se precizează într-un comunicat al ISU Maramureș.

Polițiștii criminaliști au intervenit și ei la fața locului, deschizând o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele producerii incendiului. Trupul carbonizat al femeii a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și a se stabili dacă proprietara locuinței a murit intoxicată și apoi a fost cuprinsă de flăcări, sau a ars de vie în propria casă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More