Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie a încercat SĂ FURE UN COPIL de 6 ani

0 285

ambulanta

Un copil de numai 6 ani, aflat în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare, a fost îndepărtat de familia sa și a fost la un pas să fie răpit de o femeie cu tulburări psihice.

Totul s-a petrecut ieri, chiar de Ziua Copilului. Din fericire, un poliţist local a observat că ceva nu e în regulă în zona unde se afla femeia şi nu a ezitat să o rețină. Este vorba despre o femeie de 34 de ani, din Băița. Aceasta a fost condusă la maşina Jandarmeriei, unde a fost legitimată.

Se pare că aceasta figurează în evidenţele medicale cu probleme psihice. Femeia a fost transportată la secţia Psihiatrie Adulţi – Femei din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, iar cercetările continuă în acest caz.

„Poliţiştii locali din Baia Mare au identificat o persoană cu tulburări psihice care a încercat să substituie copilul unei alte familii. S-a constatat că era în evidenţă colegilor noştri cu un comportament deviant”, a declarat Dan Coardă, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Baia Mare.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More