Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului de Recuperare Cluj-Napoca

0 85

O femeie în vârstă de 49 de ani a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, conducerea instituţiei declanşând o anchetă în acest caz. Femeia nu era pacientă internată şi pare că s-a sinucis.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adrian Ştefan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că femeia nu avea acte de identitate asupra sa.

„O femeie în vârstă de 49 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Din primele informaţii rezultă că aceasta nu era pacient al spitalului şi nu avea asupra ei acte de identitate, astfel că identificarea s-a făcut prin mijloace specifice poliţiei”, a spus Ştefan.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Directorul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, a declarat la rândul său, corespondentului MEDIAFAX că a fost declanşată o anchetă internă a instituţiei în acest caz, pentru a se stabili exact traseul parcurs de femeie în spital.

„Nu este vorba despre o pacientă a spitalului. Aceasta a utilizat un spaţiu comun de la unul dintre etajele superioare ale spitalulu”, a precizat Patrichi.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la IML Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More