Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O maramureșeancă a stat trei zile în casă cu soțul decedat

0 41

O femeie din localitatea maramureșeană Buciumi a trăit în ultimele zile cu soțul ei mort în casă. Autoritățile au fost alertate de un vecin, care a intrat la bănuieli după ce nu-l mai văzuse pe bărbat de câteva zile. Din câte se pare, femeia era grav bolnavă și nu a fost în măsură să anunțe decesul soțului ei, care era mort de cel puțin trei zile.

Vecinii celor doi au suspectat că ceva nu este în regulă după ce în ultimele zile nu l-au mai văzut pe bărbat prin fața casei. Duminică au decis să se intereseze de soarta omului și i-au făcut o vizită, dar când au intrat în casă l-au găsit mort.

Soția acestuia era și ea în casă, dar din cauza bolii nu avea cum să alerteze vecinii sau autoritățile.

La fața locului au intervenit în scurt timp polițiștii și criminaliștii pentru a efectua cercetări. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență, iar în casă nu existau semne că decesul ar fi survenit în urma unei răfuieli, ceea ce-i face pe polițiști să se gândească la o moarte naturală.

Totuși, trupul bărbatului a fost transportat la morgă, unde, în urma necropsiei, se va stabili și cauza decesului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More