Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O medalie de aur, două de argint și un bronz pentru gimnastele române la Moscova

1 42

Ultima zi a finalelor pe aparate a Campionatului European de gimnastică de la Moscova a adus delegației României alte patru medalii în concursul feminin, după medalia de argint obținută de Flavius Koczi la sărituri.

Finala feminină de la bârnă a fost dominată de gimnastele din România, care au ocupat primele două poziții ale podiumului. Astfel, Larisa Iordache a devenit campioană europeană pe ”puntea suspinelor”, pe locul al doilea clasându-se Diana Bulimar.

Cele două gimnaste au urcat pe podium și la finala de la sol, Iordache fiind câștigătoarea medaliei de argint iar bulimar a celei de bronz.

Delegația României se întoarce acasă de la Moscova cu șapte medalii: Larisa Iordache a cucerit argintul la individual compus, aur la bârnă, argint la sol și tot argint la sărituri, Diana Bulimar a cucerit argintul la bârnă și bronzul la sol, iar Flavius Koczi a câștigat medalia de argint la sărituri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More