Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O năsăudeancă este bănuită de comiterea unui furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate

0 49

La data de 14 iunie, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiștii năsăudeni, într-un dosar penal, rămas inițial cu autor necunoscut, a fost identificată o femeie, de 45 de ani, din Năsăud, bănuită de comiterea unui furt.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 31 mai a.c., cea în cauză ar fi sustras, din incinta unei farmacii, un portmoneu în care se aflau bani și carduri.

Prejudiciul, în valoare de 250 lei, a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud.

Pentru a vă păstra în siguranţă bunurile personale atunci când vă aflaţi la cumpărături, Poliţia vă recomandă:

• atenţie la sumele de bani, telefonul mobil, actele pe care le aveţi în genţi, buzunare, mai ales în spaţiile comerciale aglomerate;
• nu vă lăsaţi nesupravegheate poşeta sau alte bunuri atunci când probaţi îmbrăcăminte sau vizionaţi produsele din magazin!
• observaţi persoanele din magazine care au un comportament suspect – posibili hoţi (ex: sunt atenţi la clienţi, vânzători şi mai puţin la marfă).

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității economice.

La data de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, în domeniul schimbului ilegal de valută.

Cu această ocazie au fost efectuate controale şi verificări de specialitate, pe raza județului, în zonele și mediile semnalate cu risc criminogen ridicat.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.000 lei, toate prevăzute de Legea cu nr. 12/1990 şi a fost confiscat numerar în sumă de 255 lei și 100 de euro.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More