Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă acțiune a polițiștilor dejeni. Trei zile de verificări

0 215

Polițiștii dejeni au organizat controale de amploare pe parcursul a trei zile.

Conform IPJ Cluj, în perioada 28 – 30 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au desfăşurat acţiuni de menţinere a unui climat de siguranţă publică şi de prevenire a accidentelor rutiere pe raza municipiului Dej şi a comunelor limitrofe.

Acţiunea a vizat principalele străzi din municipiul Dej, dar şi D.N.1C pe raza localităţilor Câțcău şi Căşeiu şi pe D.N. 17 pe raza localităţii Cuzdrioara.

În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost legitimate 159 de persoane şi verificate 125 de vehicule. Au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar 4 conducători auto au fost sancţionaţi cu măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi 1 pentru viteză.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice un număr de 37 de sancţiuni contravenţionale, 24 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, iar 13 pentru tulburarea ordinii și liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More