Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă biserică se va construi la Dej, în cartierul Dej Triaj. Proiectul, discutat mâine în ședința Consiliului Local

0 40

Consilierii locali dejeni se întrunesc mâine, de la ora 15, în prima ședință ordinară a anului, după ce la începutul acestei luni au avut programată o ședință de îndată.

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine, aleșii locali dejeni au de dezbătut mai multe proiecte de hotărâre privind planul urbanistic, dar și un proiect privind atribuirea dreptului de folosință gratuită, pe o perioadă de 99 ani, a unui teren în suprafață de 2.505 m.p., în vederea edificării unei biserici ortodoxe, Parohiei ”Sfântul Mucenic Mina” – Dej Triaj.

Ordinea de zi a ședinței:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu pentru construire hală metalică, în Municipiul Dej, Strada Vâlcele, Nr. 40, județul Cluj.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru: Schimbare de destinație din spațiu comercial și birouri în Spălătorie auto și vulcanizare la demisol, locuință de serviciu la mansardă, generat de imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Libertății, Nr. 6.         
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru:  Schimbare de destinație din casă în clădire cu funcțiuni mixte: comerț, servicii, birouri, amenajare demisol, extindere, etajare și mansardare Corp 1 , modificare lucrări realizate cu AC 977/ 2001 cu etajare corp   C 2, generat de imobilul situat în Municipiul Dej, Strada  Ecaterina Teodoroiu, Nr. 52.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. Strada Regele Ferdinand I.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii dreptului de folosință gratuită, pe o perioadă de 99 ani, asupra terenului în suprafață de 2.505 m.p., înscris în C.F. Nr, 56868, în vederea edificării unei biserici ortodoxe, Parohiei ”Sfântul Mucenic Mina” – Dej Triaj.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi preşcolar de stat şi particular, pentru anul şcolar 2017 -2018 în Municipiul Dej.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii unor imobile din proprietatea Statului Român în domeniul privat al Municipiului Dej și administrarea Consiliului Local al Municipiului Dej.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării situației patrimoniului public al Municipiului Dej, cu privire la lungimi și suprafețe ale unor străzi conform Anexei, în vederea înscrierii în C.F. a acestora.
  9. Proiect de hotărîre privind achiziționarea unor servicii juridice de asistență și reprezentare în Dosar civil Nr. 5609/117/2016 și Dosar civil Nr. 3427/219/2015.
  10. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More