Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă campanie de vaccinare de tip drive-through în Bistrița

0 66

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a anunţat, joi, organizarea unei noi campanii de vaccinare de tip drive-through în municipiul Bistriţa, unde imunizarea se va face cu serurile Pfizer şi Johnson&Johnson.

Ultima acţiune de acest tip a avut loc, la Bistriţa, la sfârşitul lunii iulie.

Campania se va desfăşura sâmbătă şi duminică, în parcarea unui centru comercial, în intervalul orar 10,00 – 18,00.

„În acest sfârşit de săptămână are loc în Bistriţa o nouă campanie de vaccinare de tip Drive-Thru, în parcarea B1 Retail Park. Fără programare, doar cu actul de identitate, cu maşină sau fără! Astfel, toţi cei care doresc să se imunizeze cu unul dintre serurile Pfizer sau Johnson&Johnson sunt aşteptaţi să o facă atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 10:00 – 18:00. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare! Haideţi să contribuim cu toţii la revenirea la normalitate!”, este mesajul postat joi pe pagina de socializare a Prefecturii.

Instituţia Prefectului a informat, de asemenea, despre redeschiderea punctului de vaccinare de la Policlinica Bistriţa, începând de luni, 1 noiembrie, urmând ca tot în luna noiembrie să se redeschidă şi centrul de vaccinare care a funcţionat la Brigada 81 Mecanizată din municipiul reşedinţă.

Potrivit datelor comunicate de autorităţi, în cursul zilei de miercuri s-au vaccinat 1.975 de bistriţeni, dintre care 1.402 cu prima doză, 163 cu doza a doua şi 410 cu doza a treia.

La această dată, numărul de persoane din judeţ vaccinate cu schemă completă este de 81.785, dintre care peste 9.850 de persoane au optat şi pentru doza booster.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More