Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă cursă Wizz Air de la Cluj la Tel Aviv

0 95

wizzair_a320

O nouă rută va fi disponibilă de la sfârşitul lunii noiembrie de pe Aeroportul Intrernaţional Cluj-Napoca. Zborurile spre Aeroportul Internaţional Ben Gurion, din Tel Aviv, vor fi operate de două ori pe săptămână, iar tarifele încep de la 39 de euro.

Locurile sunt disponibile la tarife pornind de la EUR 39.99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse) pe wizzair.com. Cursele vor fi operate miercurea şi duminica.

“După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti”, se arată în comunicatul Wizz Air.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More