Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă ordonanță militară la orizont. Se vehiculează deschiderea piețelor agroalimentare

1 2.797

Piețele agroalimentare urmează a fi deschise în urma unei noi ordonanțe militare.

Se pregătește o nouă ordonanță militară care cel mai probabil va fi prezentată în cursul zilei de astăzi. Printre prevederile acesteia este inclusă și propunerea de deschidere a piețelor agroalimentare, a declarat Adrian Oros, ministrul Agriculturii.

O parte din pieţe au fost închise, şi de aceea am făcut apel încă de la începutul crizei către administraţiile publice locale să lase pieţele deschise, pentru că sunt singurele locuri în care producătorii locali pot să-şi vândă produsele, mai ales produsele de sezon, şi că, respectând nişte măsuri impuse de nişte autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului, în aceste pieţe agroalimentare se poate face comerţ civilizat.

Dacă magazinele de colţ de stradă de 10 metri pătraţi au rămas deschise, nu văd de ce nu ar rămâne deschise şi aceste pieţe. Am continuat cu acest apel şi mâine o să prindem chiar într-o ordonanţă militară obligativitatea deschiderii pieţelor, cu asigurarea, desigur, a măsurilor de combatere a răspândirii virusului, a declarat ministrul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Florina spune

    In alte judete cum ar fi Maramures Satu Mare nici nu au fost inchise.Nu era inclusa aceasta actiune de inchidere .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More