Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă pădure ia naștere datorită fanilor Electric Castle

0 310

Un milion de copaci plantaţi! Este provocarea pe care au primit-o fanii celebrului festival Electric Castle, chemaţi de organizatori să participe la o acţiune pentru protecția mediului. Puieţii au fost donaţi de Direcţia Silvică din Cluj și au început să fie plantaţi într-o pădure din judeţ.

Puieții și uneltele necesare voluntarilor au fost oferite de Direcția Silvică din Cluj. Astfel de acțiuni de împădurire sunt organizate în fiecare an.

Dorel Nicolae Oros, directorul Direcției Silvice Cluj: „Ne aflăm pe raza Ocolului Silvic Cluj pe o suprafață pe care vom efectua lucrări de replantare. E o refacere a unei suprafețe de păduri care a fost o pădure degradată și venim acum și înnobilăm zona cu specii de gorun, frasin și paltin.”

Organizatorii Electric Castle au hotărât să se implice în cadrul acestei inițiative pentru a continua seria de acțiuni pentru mediu desfășurate în timpul festivalului.

Andi Vanca, director comunicare Electric Castle: „Este una dintre valorile festivalului. Încercăm în primul rând să dăm ceva înapoi comunității și, în al doilea rând, să contribuim și noi la susținerea mediului înconjurător.”

Voluntarii sunt așteptați să planteze un milion de puieți în cadrul celor patru acțiuni organizate de cei de la Direcția Silvică din Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More