Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă rafală de apeluri telefonice cu atac la primarul Dejului, Morar Costan

0 560

Dejenii sunt din nou asaltați cu apeluri necunoscute ce au ca țintă denigrarea actualului primar Morar Costan, dar și a deputatului Cornel Itu.

În cursul acestei seri a început o nouă serie de atacuri prin telefoane cu apelant necunoscut îndreptate ca și atac spre primarul municipiului Dej, Morar Costan, dar și către deputatul social democrat Cornel Itu.

De data aceasta registrul s-a schimbat (mesajul denigrator a rămas) vocea înregistrată fiind una feminină. De altfel, Morar Costan, a anunțat tot în cursul zilei de azi, faptul că a depus la Poliția Municipiului Dej o plângere penală raportată la acțiunile prin care pe parcursul zilelor trecute mai mulți locuitori ai Dejului au primit apeluri telefonice cu numere ascunse prin care au fost transmise mesaje cu caracter electoral.

Plângerea pe care am depus-o este înregistrată sub numărul administrativ 58913 din 09.03.2020 și din acest moment își urmează cursul procedural specific fazei de cercetare penală, a declarat Morar Costan.

Totodată Morar Costan face un apel către cetățenii municipiului Dej ce au primit și primesc astfel de telefoane și care consideră că le-au fost încălcate drepturile privind protecția datelor personale să se adreseze instituțiilor abilitate în acest sens.

Îndemn încă o dată cetățenii care consideră că le-au fost încălcate drepturile privind protecția datelor personale prin accesul la numerele lor de telefon din anumite baze de date speciale sau ale operatorilor de telefonie mobilă să se adreseze instituțiilor abilitate în acest sens, notează primarul municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More