Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă rută spre Germania de pe Aeroportul Internațional Cluj

0 79

pasageri aeroport cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj împreună cu compania Wizz Air anunță o nouă rută care va conecta Transilvania de Germania.

Începând cu 28 martie 2016, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, va opera de la Cluj două zboruri pe săptămână, luni și vineri, către Aeroportul Memmingen (München Vest).

Astfel, numărul destinaţiilor germane disponibile de pe Aeroportul Internaţional Cluj ajunge la 5, destinaţia Memmingen deservind capitala statului federal Bavaria, München. Aeroportul din Memmingen este al treilea aeroport ca mărime din Bavaria, iar biletele spre această destinaţie vor fi puse în vânzare începând de astăzi, pe www.wizzair.com.

Destinaţia Memmingen va fi operată de pe Aeroportul Internaţional Cluj începând cu programul de vară 2016, când compania Wizz Air a anunţat şi mărirea frecvenţelor de operare săptămânale pe următoarele rute: Bruxelles Charleroi (de la 3 la 4), Malmö (de la 2 la 3) şi Nüremberg (de la 2 la 3).

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Domnul Mihai Seplecan, a declarat: “Anunţul acestei noi rute spre Germania este o nouă dovadă a efortului constant depus de managementul aeroportuar pentru extinderea reţelei sale de rute şi pentru asigurarea unei foarte bune conectivităţi a regiunii pe plan internaţional. Împreună cu Directorul General David Ciceo, aşteptăm cu interes şi lansarea altor noi destinaţii”.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului, Domnul David Ciceo împreună cu membrii acestuia salută lansarea noii rute. Şi prin acest nou zbor, care contribuie la extinderea reţelei de rute, strategia de dezvoltare a aeroportului stabilită în planul asumat, cunoaşte o nouă etapă de realizare.

În prezent, Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate, spre 11 țări de destinație, din Europa și Orientul Mijlociu, operate de către companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More