Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O nouă ţeapă cu vouchere pe Facebook și Whatsapp. Atenţie: Nu deschideţi aceste mesaje!

2 504

Ţeapă cu vouchere Kaufland, eMag şi Tarom. Zilele acestea circulă pe reţelele de comunicare Facebook și Whatsapp un mesaj prin care utilizatorii sunt anunţaţi că au câştigat un voucher în valoare de 250 de lei ce poate fi folosit în magazinele Kaufland. De asemenea, tot prin mesaje WhatsApp și Facebook foarte mulţi oameni au fost păcăliţi cu bilete gratuite de avion sau vouchere la Emag.

Ţeapă cu vouchere Kaufland, eMag şi Tarom. Iată ce transmit companiile al căror nume apare în aceste mesaje:

Kaufland Romania: „Concursul care circulă pe rețelele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile” și care trimite către site-uri diverse, NU NE APARŢINE şi vă îndemnăm să nu participați la astfel de concursuri. De asemenea, vă reamintim să utilizați întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina noastră oficială de Facebook.”

TAROM: „Compania TAROM nu organizează niciun survey prin care să ofere bilete gratuite! Vă rugăm să ignorați acest link http://taromair.us/! Toate ofertele TAROM le găsiți pe site-ul nostru, www.tarom.ro, sau pe pagina noastră de facebook.”

eMAG: „ATENȚIE! Am primit sesizări din partea voastră cu privire la o aplicație care s-a răspândit rapid și care pretinde că desfășoară o campanie cu vouchere eMAG. Nu are nicio legătură cu eMAG, așa că vă recomandăm să NU dați click pe niciun link și nici să NU vă trimiteți datele personale. Mulțumim!”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. cmcoffline spune

    Sursa nu se specifica atunci cand preluati articole integral, inclusiv cu fotografia?

    1. Someseanul spune

      Ba da. Sursa e specificată în josul articolului. Realitatea.net.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More