Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

O nouă victimă a escrocilor prin metoda ”accidentul”

0 72

inselaciune telefon

Poliţia Baia Mare a fost sesizată ieri de un bărbat din localitate, care a reclamat faptul că persoane necunoscute au încercat să-l înşele prin metoda „Accidentul”.

El a fost sunat pe telefonul fix de către o persoană care s-a prezentat a fi secretar la Consulatul României din Chicago şi care l-a anunţat că fiica lui, aflată în America a provocat un accident rutier cu victime, fapt pentru care se află în custodia Parchetului din Chicago.

Pentru a putea fi eliberată bărbatul trebuia să plătească o cauţiune. Înainte să afle despre ce sumă este vorba, bărbatul a afirmat că nu are bani, moment în care escrocul a închis telefonul. Ulterior partea vătămată şi-a sunat fiica şi aceasta i-a spus că nu a păţit nimic. Bărbatul solicită daune morale, urmând ca în momentul în care suspectul va fi identificat să plătească suma de 50.000 de lei.

Tot la Poliția Baia Mare a fost depusă o plângere de către un bărbat în vârstă de 78 de ani din municipiu care a reclamat faptul că a fost înşelat cu suma de 850 de lei în următoarele împrejurări: în cursul lunii iunie 2013 şi ieri, 16 iulie, două persoane s-au prezentat la uşa locuinţei sale pretinzând că sunt angajaţi ai Primăriei Baia Mare şi că prestează servicii de deratizare în locuinţă.

Pentru aceste servicii partea vătămată a plătit în total suma de 850 lei. Ulterior şi-a dat seama că a fost înşelat şi a sesizat poliţia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More