Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O patrulă de jandarmi a prins un bărbat ce vindea CD-uri piratate

0 38

În data de 16 ianuarie, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în patrulare în zona Pieţei Oser din municipiul Cluj-Napoca, au surprins doi bărbaţi care ofereau spre vânzare  C.D.-uri cu inscripţii diferite, care păreau a fi piratate.

În urma verificărilor, jandarmii au identificat persoanele, Florentin C., în vârstă de 48 de ani, respectiv Vasile P., în vârstă de 45 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Cluj, care ofereau spre vânzare aproximativ 200 de C.D.-uri, care păreau a fi piratate. S-a luat măsura ridicării şi depunerea acestora la Poliție.

Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapte susceptibile de a fi infracţiune de ”oferirea spre vânzare de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 139^6, alin. 2, 3 din Legea nr. 8 din 1996, dosarele fiind  înaintate  Poliției.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More