Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”O rază de lumină și bucurie în suflete de copii” – activitate a preșcolarilor de la ”Paradisul Piticilor” Dej

0 184

gradinita paradisul copiilor dej-1

Preșcolarii de la grădinița ”Paradisul Piticilor” din Dej, alături de educatoare și părinți. au participat luni la o activitate umanitară, desfășurată sub titulatura ”O rază de lumină și bucurie în suflete de copii”.

Activitatea a fost derulată prin intermediul unui proiect în parteneriat cu Biserica „Sfântul Nectarie” din Dej şi Biserica Ortodoxă din Muncel, la care au participat și preoții Ioan Buftea și Cristian Vaida.

În cadrul acestei activități, preșcolarii însoțiți de părinții lor, educatoarele Dorina Rus și Ioana Câmpean și cei doi preoți au ajutat o familie necăjită din satul Cetan.

Familia Lăcătuș, alcătuită din 10 suflete și cu un al 9-lea copil pe drum, a primit din partea elevilor de grădiniță jucării, dulciuri, haine și alimente.

După activitatea de la casa familiei Lăcătuș, una care a avut darul de a învăța copiii de mici să facă fapte bune și să sară în sprijinul celor nevoiași, tot grupul s-a deplasat la Mănăstirea Vad, ctitorită de Ștefan cel Mare.

Aici, un călugăr le-a povestit copiilor istoricul acestui lăcaș de cult, iar apoi cu toții au vizitat miniparcul cu animale și păsări.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More