Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

O să fie nebunie la Untold Festival. 10.000 de abonamente vândute deja

0 84
coada la bilete Untold Festival
Foto: Marius Farcaș

 

Cel mai mare eveniment de muzică şi artă contemporană din România – Untold Festival – s-a bucurat de un interes enorm din partea tinerilor, 10.000 de abonamente fiind vândute în mai puțin de o zi.

Organizatorii au vândut ca pâinea caldă abonamentele Early Bird la prețul de 189 de lei. Primele 5.000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat în doar câteva ore, iar a doua zi s-au vândut la fel de multe. Tocmai de aceea, organizatorii au decis ca luni să mai pună la bătaie încă 5.000 de abonamente la același tarif Early Bird.

După aceea, abonamentele vor fi vândute la alt preț spun organizatorii, care se așteaptă ca la festival să fie bătut orice record de participare.

Cozi uriașe s-au format și vineri la Cluj-Napoca (foto), tinerii fiind nerăbdători să pună mâna pe un abonament care le asigură prezența la concertele David Guetta și Avicii din cadrul Untold Festival. Sute de persoane au stat cu orele la coadă doar pentru a-și putea achiziționa abonamentele la preț minim, deși acestea se vând în mai multe locații din Cluj-Napoca.

Eveniment organizat cu ocazia Cluj-Napoca, Capitală Europeană a Tineretului, Untold Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, când organizatorii se așteaptă ca peste 300.000 de participanți să asiste la activitățile și concertele organizate pe cele peste 10 scene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More