Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

O școală de șoferi din Dej sancționată cu 9.000 de lei

0 67

examen scoala soferi

Un agent economic din Dej, cu obiect de activitate şcoală de conducere, a fost sancţionat cu amendă de 9.000 de lei pentru neregulile constatate de poliţiştii de investigare a fraudelor, în urma unui control de specialitate.

Poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat un control de specialitate la o şcoală de conducere din municipiul Dej. A fost vizată respectarea normelor legale cu privire la derularea activităţilor economico-financiare, a celor privind încadrarea în muncă, precum şi sancţionarea oricăror alte abateri identificate.

În momentul controlului, poliţiştii au constatat că pentru pregătirea practică a cursanţilor s-a utilizat un motociclu care nu se încadra în cerinţele impuse de lege.

Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul inspectorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă al Judeţului Cluj şi din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

În baza celor constatate, reprezentantul agentului economic cu obiect principal de activitate şcoală de conducere a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 9.000 de lei.

Totodată, organele abilitate au dispus reţinerea autorizaţiei aferente activităţii derulate pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More